Bliv deltager

For at blive deltager i det nye rige, skal du have en rolle og et kostume.

Det er en fordel også at sætte sig ind i verden og reglerne

Inden en spilgang, skal du have tilmeldt dig, du kan gøre det på dagen, men det er billigere at gøre det inden. Læs mere under praktisk.

Kom i gang med rollespil

Det er let at begynde på rollespil. Rollespil går ud på, at lade som om, man er en anden. Spille en rolle så at sige, men her er ingen replikker. I stedet gør man, som man tror sin rolle ville gøre. Og via sin rolle, vil man kunne opleve mange fantastiske eventyr.

At starte på rollespil i Det Nye Rige er også let, du skal blot dukke op, med massere af energi og frisk på at kaste dig ud i det. Til dine første spilgange kan du leje udstyr og kostume af Eventyrridderne, og vi har folk på stedet, som kan hjælpe dig med at lave en rolle. Men du kan med fordel også lave en rolle hjemme fra.

Lav en rolle

Her kan du læse, hvordan man laver en rolle. Samt downloade et rolleskema og finde link til reglerne.

Tilmeld dig

Under Praktisk, kan du læse hvordan du tilmelder dig den enkelte spilgang. Husk du får rabat, hvis du tilmelder dig inden selve spildagen.

Find næste spilgang

På vores Facebook side, vil du altid kunne finde en begivenhed for næste spilgang. Få dage før spillet kan du også læse prologen for spilgangen, den giver dig et indblik i, hvad der kommer til at ske. Det er altid en god ide at læse dette inden. Du kan se resten af årets spilgange her.

Nu er du klar til at deltage i Det Nye Rige!

Se billeder fra Det Nye Rige.

Lev dig ind i en ny verden af magi og eventyr.