Arrangør

Læs mere om vores arrangør.

Det Nye Rige laves af foreningen Det Nye Rige

i tæt samarbejde med Eventyrridderne og Lyngby-Taarbæk kommune

Det er rollespilsorganisationen Eventyrridderne som står for den praktiske koordinering og maden og Lyngby-Taarbæk kommune som står for spilområdet.

Om Eventyrridderne

Eventyrridderne er en non-profit organisation som laver events & rollespil for børn og voksne i hele Danmark. Udover vores mange små arrangementer, er vi også både i storcentre, til festivaller, markeder og byfester og til kommunale og private arrangementer.

Vi laver alt fra børnefødselsdage, polterarbens, læringsrollespil for skoler, institutions-spil mv. Vi har 5 deltidsansatte og ca. 200 freelanceaktører fordelt over hele landet.

Om sommeren afvikler vi sommerferieaktiviteter for 14 forskellige kommuner på Sjælland, står for alle børneaktiviteter på Københavns middaldermarked, er på Langelandsfestivallen og en del andre markeder og hvert år afvikler vi over 100 rollespil og børnefødselsdage.

Eventyrridderne er derfor blandt Danmarks mest erfarne og førende aviklere af rollespil- og børneaktiviteter, med stort kostume- og rekvisitlager og stor variant af personlige kompentencer.

Og – VI ELSKER ROLLESPIL!

Se billeder fra Det Nye Rige.

Lev dig ind i en ny verden af magi og eventyr.